My Followers *love*

Thursday, July 28, 2011

kerana lagu menjadi kenangan

video
hai ! as'salam !
 ini lagu akim-janji

wawa saje je letak video ni ... sebab lagu ni menjadi satu kenangan pling sweet n wawa suke sangat !
nak denga tak? mek cini wawa cite kan ...

ok .. time wawa kapel nan mamat ni yang bernama hamzi ... kitorang kapel .. then bergadoh sebab wawa salah faham ... then kitorang dah berbaik ... pada hari jumaat wawa stay kat sekolah ... sebab nak tngok dorang belatih ... lepas tu dorang rehat dorang pasangkan lagu ni AKIM_JANJI .... mase tu hamzi di depan wawa .. then dye nyanyikan untuk wawa ... hihi wawa time tu kan ade rase BANGGE , GEMBIRA , CAIR sume la ... tu la kenangan paling wawa tak bole nak lupekan ... tapi sekarang dye da kapel nan org lain ... ni sume slh wawa gk ... sape swoh touching over a lot ... hurm ... x pe la ... pesanan untok awk *hamzi* ingat taw .. saye memang tak ole lupekan awk .. sbb dlm bnyk2 pk we sye ... x mcm awk yg skew wt sye eppy ... sampai sye terlebih syg kt awk .... btw .. hrp awk bahagia nan dye :) (harap awk bace)

No comments:

Post a Comment