My Followers *love*

Thursday, July 28, 2011

kerana lagu menjadi kenangan

video
hai ! as'salam !
 ini lagu akim-janji

wawa saje je letak video ni ... sebab lagu ni menjadi satu kenangan pling sweet n wawa suke sangat !
nak denga tak? mek cini wawa cite kan ...

ok .. time wawa kapel nan mamat ni yang bernama hamzi ... kitorang kapel .. then bergadoh sebab wawa salah faham ... then kitorang dah berbaik ... pada hari jumaat wawa stay kat sekolah ... sebab nak tngok dorang belatih ... lepas tu dorang rehat dorang pasangkan lagu ni AKIM_JANJI .... mase tu hamzi di depan wawa .. then dye nyanyikan untuk wawa ... hihi wawa time tu kan ade rase BANGGE , GEMBIRA , CAIR sume la ... tu la kenangan paling wawa tak bole nak lupekan ... tapi sekarang dye da kapel nan org lain ... ni sume slh wawa gk ... sape swoh touching over a lot ... hurm ... x pe la ... pesanan untok awk *hamzi* ingat taw .. saye memang tak ole lupekan awk .. sbb dlm bnyk2 pk we sye ... x mcm awk yg skew wt sye eppy ... sampai sye terlebih syg kt awk .... btw .. hrp awk bahagia nan dye :) (harap awk bace)

Tuesday, July 26, 2011

I LOVE DONGWOON (BEAST) !!

hai ! as'salam !
 this time wawa tak de bande nk cite ... tapi wawa nak cakap wawa suke DONGWOON !
sbb dye comel ! dye handsome ! dye hot ! banyak la lagi ... tapi ... paling wawa suke RAMBOT dye!!
nak tengok tak gamba dye?? ni haa! 


COMEL






like it !!! <3 









hancem kan!? hehe ok la sampai di sini saja ! boboi !!

Karnival Mesra Rakyat !!

Hai !! as'salam !!
  Wah..penatnya...hari ni wawa nak citer pasal *KARNIVAL MESRA RAKYAT* di SMK SEK3 BANDAR KINRAR..(hehe..saje je wat huruf besar..ye la..sekolah wawa la katekan..hehe) 
 Hari karnival tu kan... ade ... rumah hantu , jual makanan , jual tudung pon ade tau... lagi ... jual coklat yang sedap gilerr... haha jual gelang..rantai... banyak la lagi ... tp yang paling gempak ar kan ... orang yang tak sabar nak tengok ... SUPER STAR ! iaitu .. persembahan dari pelajar smk sek3 ... semuanya TERBAIKK* haha ... serius ... rugi kalau sape balik awal ... dan ... tempat yang ramai orang pergi .. semestinya lah RUMAH HANTU ... best plak ... SERAM pun ade ... (ye la..sye pengecut) hehe ... di karnival tu .. wawa jumpe kawan lame ... wah kitorang happy together la .. hahaha ... main spray sabon tu .. banyak kali dah bende tu asik terkene mulut wawa je .. nasib baik TERamat sikit .. kalau tak .. dah mati rasenye .. ish...ish ... ish ... 

Haaa!!! wawa ade gambanya ... tapi dua je ... yang sume kat kamere ... tapi wayer dia dah ilang .. so sorry :)

TENGGOK LA ! hehehe <3
|
|
|
|
|
|
|
|


me ! (purple) fazu ! (pink) azrin ! (boy)


azrin ! fazu ! zarifah ! (baju belang)

ok ! sampai sini saja lah ... lain kali sambung lagi ! okey !!! tataa !!

Saturday, July 2, 2011

sedihnye~

이완 .. 난 휴식 남자 친구와이기 때문에 오늘 실망 ~
아주 슬픈 ... 내가 파운드 최대 기대하지만, 이주 그래서 그냥 ... hurm .. 걱정하지 마세요 ... 파운드 .. 오른쪽으로 두 번 ... 야망을 달성하기 위해 형성을 살아야합니다 ...
그냥 ... 난 다른 무료라고 괜찮 여기 나중에하는 경우